2024 © Pajura. All Rights Reserved. Proudly Crafted by Quart Agency
56.20 m2
SUPRAFATA TOTALA
49.49 m2
SUPRAFATA UTILA
2
Camere
1
Baie
de la 100.500 Eur
+ TVA

Apartamente cu Deisgn Inovativ

Ce este acasă? Confortul de a-ți amenaja o locuință care satisface perfect toate nevoile tale. Fără compromis. Fiecare nivel este pus în funcționare pentru a veni în sprijinul nevoilor tale.

Compartimentarea este inteligentă și adaptată stilului tău de viață dinamic, pentru ca fiecare moment petrecut acasă să fie relaxant. Un loft urban, gândit exclusiv pentru a-ți oferi confortul de care ai nevoie pentru a putea să te deconectezi și să ai momente liniștite.

Planul casei tale

Nu ne crede pe cuvânt. Uită-te peste planul casei tale, peste dispunerea încăperilor pe fiecare nivel și programează o vizionare.

Întreabă-ne orice

Suntem oricând la dispoziția ta, pentru orice informații. Contactează-ne oricând.

Contacteaza-ne

Localizare

Localizarea ramâne unul din criteriile principale în alegerea locuinei. Tendința de a locui în spații urbane dezvoltata în ultimii ani demonstrează ca suntem mereu în căutarea echilibrului între viața personală și cea profesională. Fiind îndeplinită prima premisă - locatarul are acces extrem de rapid la toate, am continuat să ne gândim la dorințele și nevoile tale.

Știm că vei aprecia atenția noastră pentru detalii, rafinamentul și bunul gust de aceea am personalizat fiecare spațiu, astfel încât să te bucuri de intimitate, de liniște și de căldură. NOA Residence îți oferă o infrastructură de transport excelentă, pentru a putea fi mereu aproape de centrul și Nordul Bucureștiului. Ai acces direct la o multitudine de mijloace de transport.

Hai să ne cunoaștem.
Stabilește o vizionare

Completează formularul de contact alăturat și vom lua legătura cu tine imediat. Dacă preferi să ne contactezi telefonic, o poți face la:

    Programeaza o vizionare