2024 © Pajura. All Rights Reserved. Proudly Crafted by Quart Agency

Apartamente

NOA Residence propune un stil optim de locuire ca dimensiune și funcționalitate, spații diverse în apropiere, într-un amestec echilibrat aducând un plus valoare zonei Bucureștii Noi.

Nivelul de calitate premium a materialelor folosite, atentia deosebita la detalii si finisaje, luminozitatea extraordinara data de spatiile vitrate mari, spatiul generos, compartimentarea inteligentă, garanția unei construcții sigure, toate acestea te vor face să fii mândru de casa ta și alegerea făcută.

Poziționare în oraș

Cartierul Pajura din Bucureștii Noi este o zonă liniștită, cu nivelul de civilizație pe care îl meriți, ușor de ajuns în orice parte a orașului.

Metrou - Statia Jiului
Supermarket Kaufland
Școli și grădinițe
Centre comerciale
Transport în comun
Farmacii
Parcuri și spații verzi
Centre medicale
Locuri de joacă pentru copii
Sport și recreere
Restaurante și cafenele

Localizare

Localizarea ramâne unul din criteriile principale în alegerea locuinei. Tendința de a locui în spații urbane dezvoltata în ultimii ani demonstrează ca suntem mereu în căutarea echilibrului între viața personală și cea profesională. Fiind îndeplinită prima premisă - locatarul are acces extrem de rapid la toate, am continuat să ne gândim la dorințele și nevoile tale.

Știm că vei aprecia atenția noastră pentru detalii, rafinamentul și bunul gust de aceea am personalizat fiecare spațiu, astfel încât să te bucuri de intimitate, de liniște și de căldură. NOA Residence îți oferă o infrastructură de transport excelentă, pentru a putea fi mereu aproape de centrul și Nordul Bucureștiului. Ai acces direct la o multitudine de mijloace de transport.

Programeaza o vizionare