2024 © Pajura. All Rights Reserved. Proudly Crafted by Quart Agency
Despre Noa

Lofturi pentru tine

Noa este un concept de locuire gândit pentru nevoile tale. Rate lunare mici, loft-uri moderne arhitectură armonioasă. Casa ta ar trebui să reflecte nevoile și prioritățile tale. De aceea, noi îți oferim confortul pe care ți-l dorești la un preț pe care ți-l permiți.

Vezi mai mult

Confort este ce vrei tu

Faptul că locuiești cu chirie nu este un motiv suficient pentru care să te muți în casa ta. De aceea, noi îți punem la dispoziție un concept de locuire care este adaptat specific nevoilor tale - este modular, ușor de personalizat și cu o volumetrie spațioasă.

Contact

Completează formularul de contact sau apelează numărul de telefon și îți stăm la dispoziție cu toate detaliile.

Contact

Stilul tău de viață activ și ocupat are, în sfârșit, un loc perfect în care să se desfășoare. Marea provocare a arhitecturii moderne este să vină în întâmpinarea nevoilor tale, mai mult decât să arate instagramabil (deși ajută și asta!) și să răspundă perfect stilului tău de viață.

Dacă ai un program flexibil și vrei să lucrezi de acasă, este important să ai un spațiu dedicat. Dacă vin mai mult de câțiva prieteni în vitiză, este relevant să puteți avea spațiu deschis. Noi am anticipat toate aceste nevoi posibile ale tale - într-un loft modular, unde singura ta grijă va fi să îl pui în funcțiune astfel încât să îți reflecte personalitatea.

Localizare

Localizarea ramâne unul din criteriile principale în alegerea locuinei. Tendința de a locui în spații urbane dezvoltata în ultimii ani demonstrează ca suntem mereu în căutarea echilibrului între viața personală și cea profesională. Fiind îndeplinită prima premisă - locatarul are acces extrem de rapid la toate, am continuat să ne gândim la dorințele și nevoile tale.

Știm că vei aprecia atenția noastră pentru detalii, rafinamentul și bunul gust de aceea am personalizat fiecare spațiu, astfel încât să te bucuri de intimitate, de liniște și de căldură. NOA Residence îți oferă o infrastructură de transport excelentă, pentru a putea fi mereu aproape de centrul și Nordul Bucureștiului. Ai acces direct la o multitudine de mijloace de transport.

Hai să ne cunoaștem.
Stabilește o vizionare

Completează formularul de contact alăturat și vom lua legătura cu tine imediat. Dacă preferi să ne contactezi telefonic, o poți face la:

    Programeaza o vizionare